Annons
Annons

Gör något bra för någon annan i dag.

Oktober är ju – som bekant – den rosa månaden. Och nu när den snart är till ände tänkte jag att det kunde vara en bra idé att påminna om att skänka en slant till

Annons

Cancerfonden. Eller att köpa några Rosa Band så klart.

Screen shot 2013-10-30 at 2.41.56 PM

Eftersom cancer faktiskt är något av det absolut värsta som finns och något som drabbar människor varje dag, är det ju hur viktigt som helst att vi alla hjälps åt och påminner varandra om att vi tillsammans kan göra skillnad. Eller hur?

Screen shot 2013-10-30 at 2.41.09 PM

Duktiga designern Johanna som driver märket Highway Design har nyligen tagit fram postern Never lose hope där hela intäkten går till just Cancerfonden. Postern kan köpas i Highway Designs webshop fram till och med den 24 december. Så himla bra grej tycker jag. Fram för mer sånt säger jag!

Så. För att göra något bra för någon annan i dag: Sms:a ordet BESEGRA till 72988 så skänker du 50 kr till Cancerfonden.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar