Annons
Annons

God jul!

God jul på er alla fina läsare. Hoppas ni får en mysig dag ihop med de ni tycker om. Jag är så glad att ni finns och att ni läser det jag skriver. Och tycker om det. Jag tycker om er!

christmas

julen

jul3

Vi hörs igen efter jul!

Klicka på bild för källa.

translation

Merry Christmas! I wish you all a lovely holiday! 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (8)
PINNA (3)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar