Annons
Annons

God jul!

God jul till er! Hoppas ni får en mysig dag med allt som ni önskar. Om än inte snö så förhoppningvis fint sällskap, julmust och kanske något som ni skrivit upp på önskelistan till tomten.

jul2

Själv är jag hos svärföräldrarna och blir bortskämd med god mat, barnpassning och tjusiga paket. Fint som snus.

Annons

Vi hörs i mellandagarna!

translation

I wish you all a very merry Christmas! 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (2)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar