Annons
Annons

Go confidently in the direction of your dreams.

Idag, när februari känns otroligt trist och tråkig, läser jag den här kloka kvinnans ord och blir genast lite gladare. Det får mig att tänka på våren som ska komma och på alla spännande saker som väntar där ute.

Annons

För både er och för mig. Jag känner mig säker på det! Eller hur, visst är det väl så?

Today I’m really tired and February is really wearing me down. But when I read what this really smart women writes and when I think about the spring that is own it’s way it makes me fell a little bit better. Cause it will get better, brighter and more exciting won’t it?

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • Sofie Malmström

    Jag hittade hit via Mokkasin och har nu kikat runt lite. Och det är så fint och trivsamt här. När jag läste ditt inlägg om instagram så kände jag igen några av bilderna…. Och sen insåg jag: jag följer ju dig där! Vad roligt att hitta till din blogg också. Ha en fin kväll! /VillaViola

    • Åh vad roligt! Och jag följer ju dig. Ibland gillar jag verkligen att världen känns så himla liten. Ha en fin kväll du med!

  • Instämmer, och dessa ord är ju då jättefina att vila ögonen på. Precis vad jag behövde idag. Tack!

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar