Annons
Annons

Glimtar av min jul.

En hel uppsjö av bilder från mina två julaftnar. Först den ena på själva julafton, ihop med David, min mamma, pappa, syster, hennes kille och så hunden Viggo.

Annons

Sen den andra julafton som firades på juldagen ihop med Davids familj på Värmdö. Det var mycket fint det hela. Med en massa mat, klappar, doften av julgranen och så lugn och ro. Precis så där som jag önskade. Men som vanligt går de alldeles för fort, de här juldagarna. Hur har ni haft det? Hoppas ni är nöjda!

This is what my Christmas looked like. It was very calm and beautiful. How about yours?

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar