Annons
Annons

Glass, lemonad och sommarlov.

Glass, lemonad och sommarlov är vad jag längtar efter just nu. Jag har bara en dag kvar på jobbet sen bär det av på en minisemester med några fina vänner till en ö i Sörmländska skärgården. Där ska vi vila massor, läsa bra böcker, äta sill och jordgubbar och dricka Rosévin och Russian (en ny favoritkombination).

Annons

Bland annat. Det blir fint det.

Och just det. I morgon får ni kika in här på bloggen om ni är nyfikna på vad det hemliga projektet jag har ihop med Emma och Lollo egentligen är för något! Hoppas ni är lika peppade som mig?

Ni hittar fler somriga bilder i min mapp på Pinterest som kort och gott heter Summer. Den gör mig hemskt glad, tror ni kommer gilla!

All I can think about today is ice cream, lemonad and to have some days of to celebrate that summer is here. These pics makes me very glad and I’ve collected them , and many more, in my Pinterest map called Summer.

Tomorrow I will tell you more about that secret project I’ve been working on lately together with my friends Emma and Lollo. So make sure to stop by here then if you’re curious!


Klicka på bilderna för att se källan/ Click the pics to see the source

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • Anna Sylvan

    U bet att jag kommer titta in här i morgon. Så nyfiken.

    Rose och russian låter som en riktig höjdare, måste testas! Ha en fin midsommar, och!…. jag tittar så klart in i morgon.
    Kram!

  • Pingback: Midsommarhelgen. | Volang()

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar