Annons
Annons

glaskulor, röda hjärtan och frost på marken.

Idag hinner jag inte med nån adventskalender tyvärr för att jag ska nämligen hjälpa den här tjejen att flytta till sin drömlägenhet. Men imorgon är jag tillbaks igen. Lämnar er med de här fotografierna jag tog i veckan när jag hade varit på stan och handlat lite nytt julpynt. Bland annat de här glaskulorna från Granit som jag tycker är så himla fina. De hänger nu i mitt vardagsrumsfönster i röd- och vitrandiga snören. Tjusigt värre.  Önskar en en trevlig helg!

Annons

Today there won’t be any Christmas calender I’m afraid since I’m helping a friend with moving to her dream apartment. Have a nice weekend!

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar