Annons
Annons

Glad påsk!

Glad påsk till er! Hoppas ni får njuta av ert favoritgodis och era favoritpersoner hela, långa helgen. Och kanske att ni till och med får lite vårsol.

yellow flower

Vi hörs snart igen och då hoppas jag kunna ge er massvis med härliga Parisbilder.

Annons

Klicka på bilden för att komma till källan.

translation

 

Happy Easter!

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (2)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar