Annons
Annons

Glad midsommar och min fredagsbukett

Glad midsommar på er! Hoppas ni får en härlig dag. Vi är på väg till några kompisars lantställe utanför Stockholm för att spendera helgen där. Det ska bli supermysigt.

Dagens fredagsbukett är passande nog en underbar

Annons

midsommarkrans – bunden av NikaSkillad Floral Design.

sommarkrans

Älskar verkligen denna midsommarkrans – med blåklint, rosor, stjärnflocka, tistlar och havre.

binda midsommarkrans

För den som vill binda sin egen krans i dag kan jag tipsa om att Nika på sin blogg visar precis hur man gör i några enkla steg; Så binder du midsommarens vackraste krans.

midsommarkrans

Hur ser din fredagsbukett ut? Lägg upp bilden på din instagram, följ och tagga @volanglinda @skilladflorals och #minfredagsbukett – så att vi kan hitta din bild och inspireras. Finaste bilden belönas varje månad med en liten present från oss på Vintagefabriken!

Psst! Självklart kan din fredagsbukett kan vara vad som helst i växtväg, som t ex en bukett plockade hundkex, en ensam ros i en vas och så vidare. Vi älskar alla era bilder!

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (6)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar