Annons
Annons

Glad midsommar!

Glad midsommar fina ni! Hoppas ni får en mysig dag med jordgubbar, sill och kanske dans runt midsommarstången.

Den fina kransen på bilden tog jag en bild av häromdan när jag var på kranskurs

Annons

Vintagefabriken – under ledning av Skillad Florals (bästa blomsterdesignern i stan om ni frågar mig!).

blomsterkrans

Vi hörs snart igen!

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar