Annons
Annons

Glad midsommar.

Jag passar på att önska er en glad midsommar med de här fina bilderna som en av mina favoriter Amy Merrick tagit. Hoppas den blir precis som ni önskar att den ska bli och kanske till och med lite bättre ändå!

Och tack för era fina och peppande ord angående boken. Det värmer! Ni är bäst.

Annons


I would like to wish you all a nice midsummer. (In Sweden we celebrate that summer is here with alcohol, lots and lots of food, flowers and dance and this is what we cll midsummer). And thanks for all your nice words about the book. I really appreciate it!

Alla bilder av Amy Merrick/ All pics by Amy Merrick

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar