Annons
Annons

Glad första advent!

Glad första advent på er allihop! I dag ska jag pynta och feja här hemma och äntligen välkomna julen. Kanske till och med att jag slår på stort och bakar nånting. Har varit sugen på mjuk pepparkaka hela veckan så det lutar åt det.

Annons

Och så ska jag knåpa ihop en adventsljusstake också. (Om jag hinner. Än så länge har jag inte kommit ur vare sig morgonrocken eller amningsfåtöljen…).

flaskor

Det lutar åt den här varianten som jag, Emma och Louise gjorde för Amelia Jul. Tyckte den blev hemskt fin.

flaska

Och så här, på en silverbricka med lite tallris och pynt kan det bli hur fint som helst tror jag. Återkommer med resultatet.

Hoppas ni får en mysig dag!

Bild nummer 1 av Emma Sundh och bild nummer 2 från Nude Magazine via Husligheter.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (2)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • elise

    själv skulle jag vilja ha tips på en adventsljusstake som är helt kattsäker 😉 den där hade jag aldrig vågat ha framme haha.

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar