Annons
Annons

Glad Alla Hjärtans Dag!

Vill passa på att önska eralla en fin Alla Hjärtans Dag. En dag som inte betyder så jättemycket för mig egentligen. Fast det är ju såklart ett ypperligt tillfälle att visa lite extra kärlek till de man gillar mest.

Annons

Och även till de som inte så mycket har. Häromdan fick jag nämligen ett mail från Röda Korset som tipsade om just det.

hjärta1

I deras shop kan man köpa värdebevis med viktigheter att ge bort. Som till exempel vinterfiltar till barn i Syrien, en barnmorska åt behövande, blivande mammor i Somalia eller ett matpaket åt en hel familj. Saker som är mer värda än alla röda rosor och chokladkartonger i hela världen tycker jag.

bl

Önskar er en fin helg! Själv sitter jag på tåget ner till Malmö med min lilla familj. Vi ska hälsa på mina föräldrar och visa lille Chaplin var hans mamma växte upp. Det blir fint det.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • Madeleine

    Glad alla hjärtan dag till er också.

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar