Annons
Annons

Glad 1:a advent (och ett fint krans-DIY)

Glad 1:a advent! Jag har lyssnat på julmusik hela dagen och köpt hem både amaryllis och hyacinter. Så nu kan julen börja!

krans1

I kväll blir det festligt värre för David ska spela på klubben The Sunday Soundtrack i på Hotel Angalis i stan.

Annons

krans3.jpg

Sen får vi stanna kvar på hotellet och sova över efteråt. Så lyxigt! Att vakna på hotell i sin egen stad på en måndag – väldigt trevligt.

krans1.jpg

För er som har sug efter att julpyssla lite i kväll kan jag tipsa om bloggen Freckle and Wulff som bjuder på DIY till hur man gör superfina kransar att hänga upp på dörren eller någonstans inomhus. Dessutom med superfina bilder!

 

krans2.jpg

Fin kväll nu!

Alla bilder från Freckle and Wulff.

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (5)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar