Annons
Annons

give aways och likes.

Såhär i juletider tänkte jag vara lite givmild och ge bort fina saker här på bloggen. Jag skulle nämligen tycka det vore hemskt kul att så många som möjligt av er ”gillade” Volang på Facebook så jag låter mig inspireras av fina Sofia på Mokkasin och lottar ut några tjusiga saker för varje 50-tal vi kommer upp i där på sidan. Låter inte det som en plan? Och hur lätt som helst är det också! Just nu är sidan alldeles nystartad och jag har exakt 40 stycken som gillar så när vi kommit upp i 50 lottar jag ut det senaste numret av inredningstidningen Apartamento som min favoritbutik Papercut varit så grymma och bidragit med. De andra priserna kommer att bestå av bland annat vackra askar, böcker och annat man vill ha i sitt hem och nästa steg blir alltså när vi kommer upp i 100 stycken som gillar. Klicka här för att komma till Facebook-sidan och glöm inte att ju fler som gillar desto fler fina saker lottar jag ut så dela gärna länken med vänner och bekanta!

Annons
Now that it’s Christmas time I thought to be a little generous and have kind of a give away competition here on the blog. All you have to do is to go to the Facebook site for Volang and for every 50 that becomes a fan you have the chance to win a nice price. Right now the page just recently started and I have exactly 40 persons who likes it, so when we reach 50 persons the latest issue of wonderful interiors magazine Apartamento is a give away! Click here to go to the Facebook page and do not forget that the more people who becomes fans the more nice things will become give aways so please share the link with friends and acquaintances.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • Cat

    Visste inte att det fanns en facebooksida, men nu har jag klickat mig in och gillat 🙂

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar