Annons
Annons

gilla mera.

Ja men då är vi över 60 stycken som gillar Volang på Facebook! Det tycker jag är kul och firar med att visa upp vad jag lottar ut när vi är uppe i 75 stycken. Nämligen de här tjusiga askarna som är perfekta att ha trådrullar, pennor, snören, kakor eller annat viktigt i. Och som en liten bonus skickar jag även med fina boken Sy! av Cath Kiston som är fylld med hennes vackra, 50-tals inspirerade mönster och med tips på hur man lätt gör sina egna necessärer, kuddar, lapptäcken och mycket mer. En bra bok att ha till hands när pysselandan faller på helt enkelt. Fint va?

Annons

Please go to Facebook and become a fan of my blog there! When we reach 75 likes you have the chance to win these gorgeous boxes and the book Sew! by Catch Kidston. Just click here.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar