Annons
Annons

Gilla ännu lite mer.

Även om jag inte själv har några barn (än) gillar jag att kolla in olika barnrum för att samla inspiration. Det finns så många fina! (Har samlat några av mina favoriter här i min Pinterest förresten). De är alltid så fulla av färg, fantasifulla lösningar och roliga prylar. Därför vill jag lotta ut den här söta lilla vännen från Lamaze när vi kommit upp i 100 stycken som gillar Volang på Facebook. Han skulle passa perfekt i ett tjusigt barnrum tycker jag, inte sant? Det enda du behöver göra för att ha chans att vinna honom är att gå in här och trycka på Gilla, hur enkelt som helst ju. Sprid gärna länken på er egen Facebook-sida så har fler chansen att vinna.

Lamaz, elephant

Annons

All you have to do for the chance of winning this little cutie from Lamaze is to go to the Facebook page for Volang and click on the Like- button. Simple isn’t it?

Foto: från Lamaze.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar