Annons
Annons

Fyra fina på en fredag.

Fredag igen och jag fattar inte vart denna veckan blev av. Har ni hört det förut eller? Jag tror i alla fall att jag skrivit det mer än en gång innan. Men jag blir inte desto mindre förundrad för det. Dessutom blir Chaplin 5 månader gammal i morgon.

Annons

5 månader! Hjälp alltså.

Den kommande helgen tänkte jag spendera ihop med fina personer, goda middagar och kanske lite sällskapsspel på det.

f07

co1

f09

Hoppas ni får det fint!

Klicka på bilderna för att komma till källan.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: volanglinda@gmail.com

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • Petra / Popetotrora

    Åh… sällskapsspel! Det är ju bland det roligaste, att spela spel. Men jag har så himla svårt att få med mig maken på denna bara.
    Trevlig helg, fina du!

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar