Annons
Annons

Fyndade vintagekoppar.

Kolla vilka söta små vintagekoppar jag hittade häromdan på Stadsmissionen för 10 kr styck. Det är vad jag kallar ett fynd! De kommer passa perfekt på en hylla i mitt kök som jag tänkt att jag ska måla om och sen hänga mot den mintgröna väggen vi har där. Åh jag önskar så att jag hade körkort och bil så man kunde dra ut på loppisrundor och roadtrips när helst man kände för det.

Annons

Det får bli mitt höstprojekt det där med körkort, jag bestämmer det nu.

Kopparna är väldigt små och ser ut ungefär som sådana koppar man kunde köpa till sina dockor när man var liten och skulle leka att de var på kafferep.

Och på insidan har de alla olika små blommor. En har en en lila, en annan en blå, en tredje en rosa och så vidare. Sockersött inte sant?

Hoppas ni haft en fin midsommar! Det har jag, trots en del regn. Har tagit fina och idylliska bilder från Skärgården jag tänkte visa er nästa vecka.

I bought these vintage cups the other day at the second hand shop Stadsmissionen and I think they are just the cutest. Like the ones you used when you were a child and you pretended your dolls were at a tea party. They will fit in perfectly with the mint green wall in my kitchen!

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar