Annons
Annons

Frukost med Sandberg bland tapetstuvar och magiska mönster

I morse fällde jag upp paraplyt, begav mig ut i höstrusket och tog bussen några kvarter till tapetbutiken Björklund & Winqvist. Jag var nämligen på pressfrukost för Sandberg ihop med den här finingen och kände mig väldigt peppad på det hela.

Annons

Minus regnet då.

sandberg4

Väl där möttes jag av tapeter i de vackraste av färger och mönster.

sandberg5

Som de här. Ur nya kollektionen Brunnsnäs från Sandberg.

sandberg6

Den blå var smått magisk.

sandberg8

Butiken hade även skyltat med tapeter från underbara William Morris så kändes lite som att gå runt i något av en saga.

sandberg2

De där mönstren alltså.

sandberg3

Magiska.

sandberg7

Sen stannade jag och Louise kvar sist av alla, bläddrade bland tapetprover och fingrade på linnetyger i dova nyanser. Dyra men ack så fina.

translation

This morning I went to a breakfast for the press togehter with Sandberg. It was very informative and inspiring and I fell in love with their latest collection, called Brunnsnäs. Beautiful right? 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (3)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar