Annons
Annons

Freunde von Freunde hemma hos Mimmi Staaf

Jag kikade runt lite på en av mina favoritsajter – Freunde

Annons

von Freunde – nyss och blev glatt överraskad när jag upptäckte det här. Nämligen en intervju som de gjort med fina möbelmakaren, stylisten och butiksägaren Mimmi Staaf. Där får man både hälsa på hemma hos henne och i hennes ljuvliga butik – som ju ligger granne med Vintagefabriken. Så himla roligt!

m5

m6

m3

Hela reportaget är fullt av superfina och inspirerande bilder och till det hela hör också en väldigt bra intervju med Mimmi.

Fint inte sant?

 m7

m8

Missa inte!

Hos Freude von Freunde hittar ni alltså hela reportaget med Mimmi Staaf.

translation

I just stumbled upon this interview with stylist, upholsterer and shop keeper Mimmi Staaf at the site Freunde von Freunde. So very nice and interesting!

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (2)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar