Annons
Annons

Fredagstips; Tvillingsystrar på SVT.

Jag bara måste tipsa er om en så himla fin dokumentär jag såg i dag. Perfekt helgbestyr om ni frågar mig. Den heter Tvillingsystrar och finns tillgänglig på SVT Play till i början av mars.

 f1

Den är gjord av  Mona Friis Bertheussen och handlar om två förväntansfulla föräldrarpar som ska adoptera varsin flicka – ett par från Norge och ett från USA. De blivande föräldrarna slås av hur lika deras döttrar är, men då barnhemmet förnekar att de är tvillingar växer de upp på olika håll i världen.

f2

Men genom ett DNA-test bekräftas föräldrarna misstankar; flickorna är enäggstvillingar. Familjerna håller kontakten med varandra och nu, efter 8 år, ska flickorna få återförenas.

Sjukt fint och känslosamt och sorgligt alltihop. Dagens tips!

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: volanglinda@gmail.com

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar