Annons
Annons

Fredagsfint hos Hello Naomi.

Ljuv och pastellig inspiration i form av vita rosor och vintageporslin via Hello Naomi passar hur bra som helst den här fredagen tycker jag. Jag är på väldigt bra humör just idag och känner mig utvilad för första gången på länge efter att ha fått lov att sova 12 (!) timmar i sträck. Min vår har varit så sjukt hektiskt och häromdagen kändes det som att det värsta liksom var över. Jag kom över på andra sidan och nu känns det som att jag kan börja om med ny energi och lite mindre på agendan.

I veckan har jag också börjat jobba på riktigt med det fantastiska projektet jag har ihop med Emma och Lollo. Ni som följer min på Instagram (volanglinda är mitt alias där) fick se några små sneakpeaks i onsdags och nu på söndag kommer det några till. Resultatet kommer nästa vår och det kommer blir så bra, så bra.

Trevlig helg önskar jag er alla!


Annons

Sweet inspiration in the form of white roses and vintage china by Hello Naomi fits really well with this Friday I think. I am in a very good mood right now and feel refreshed for the first time in a long time after having received permission to sleep 12 (!) hours straight. My spring has been so crazy busy and the other day it felt like the worst was over. I came across on the other side and now I feel like I can start again with new energy and a little less on the agenda. It’s such a relief!

This week I also started working for real with the fantastic project I have together with my friends Emma and Lollo. If you follow me on Instagram (volanglinda is my alias there) you can get to see some small sneakpeaks from it. The result will be out next spring and it will be so good, so good.

Fotografier av Justin Aaron, kakor och styling av Hello Naomi/Pics by Justin Aaron, cakes and styling Hello Naomi

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar