Annons
Annons

Fredagsfavorit: Prydelig.

Åshild, som skriver norska bloggen Prydelig är en nyfunnen favorit och jag är så glad att jag hittat hennes blogg. Den är full av allt det som jag gillar: vintagekläder och vintageprylar, pasteller, vackra tapeter, ljusa rum, tulpaner och goda recept.

Annons

Hon är även duktigt på att pyssla och hennes DIY– tips är oftast både enkla, inspirerande och smarta. Hon visar bland annat hur man fixar till skorna med hjälp av en simpel tuschpenna, hur man tillverkar sitt eget halsband och hur man kan göra de billiga IKEA-slevarna lite roligare med hjälp av en färgburk eller två.

Här är några av bilderna Åshild lagt upp och som jag gillar speciellt mycket:

Gå in och läs bloggen Prydelig ni med, den är verkligen alldeles, alldeles underbar.

This is my favorite blog right now. It’s called  Prydelig and I’m pretty sure you’ll love it just as much as I do.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

 • Underbart! Älskar varenda bild men det första är verkligen fantastisk. Önskar jag bodde större så jag fick plats med mer mer mer…

 • Den är fin den bloggen! Ha en skön Fredag. Kram!

 • Härliga bilder! Hoppas du får en super fin helg.

 • Hej!

  Vilken fin blogg du har! Verkligen inspirerande 🙂

  Jag skulle vilja tipsa om min sida där jag säljer smycken i silver, ädelstenar och läder, http://www.jvalleytwig.se . Kika in där och hitta din favorit inför sommaren vettja! 🙂 Glad Påsk!

 • Anna Sylvan/Rackarungar

  Varje gång jag är här inser jag hur mycket jag gillar färg och pasteller. Nu en titt vidare till Prydelig. Ser ljuvligt ut – Tips-tack!

  Och Dublin, ser verkligen härligt ut.

  • Haha vad roligt! Ja du kanske har haft det inom dig och så bombarderar jag dig med såna bilder och så kan du helt enkelt inte motstå det längre:) Kram

 • Pingback: Sammanfattning av 2012; det hektiska och härliga året. | Volang()

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar