Annons
Annons

fredagsfavorit.

Fantastic Frank heter en märklarfirma som tar det här med homestaging till en helt ny nivå. Genom att använda sig av mode- och konstfotografer och styla lägenheterna på ett annorlunda och väldigt nyskapande sätt får de till underverk.

Annons

Jag älskar det. Är det där jag ska söka jobb kanske? Det vore nåt. Här är fotografier från en lägenhet på Rådmansgatan.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • Ja, sök jobb!

  • Ja, väldigt fina bilder! Som godis för ögonen 🙂 (Om jag skulle sälja min lägenhet så tror jag inte att jag skulle vilja betala det mäklararvodet kanske, men det är en annan femma ;-)) Säkert jättekul att jobba med iaf! 🙂

  • Sofia: ja kanske jag ska?!Klara: håller med om det där med pengarna. sånt är alltid lite sjukt. men som jobb sett… ja, varför inte?

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar