Annons
Annons

Fredagsbuketten x 5

Trevlig fredag på er! Jag festar till denna dag med att bjuda på de maffigaste fredagsbuketter jag – och kanske ni med – nånsin sett.

Fullkomligt älskar dessa bilder av talangfulla fotografen 

Annons

Luisa Brimble, vars blogg jag för övrigt verkligen tror att ni kommer gilla.  

blomma2

 blomma1

blomma3

eucalyptus

blomma

Själv ska jag ut på restaurang med min kille i kväll och sen ska vi gå på konsert (!)– för kanske första gången på 1 år. Hjälp vad sjukt. Men det blir fint det.

Alla bilder av Luisa Brimble.

translation

I wish you a nice Friday! I start this day with posting the most stunning bouquets  I – and perhaps you too – have ever seen. I absolutely love these photos by talented photographer Luisa Brimble, whose blog, incidentally, I really think you’ll like.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (9)
PINNA (1)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: volanglinda@gmail.com

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • Petra / Popetotrora

    Oh ja, där snackar vi maffiga buketter! 🙂

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar