Annons
Annons

Fredagsbukett med pioner och brudslöja.

I dag har jag haft den bästa dagen på länge. Jag och Chaplin var inne i stan och lunchade med min kompis Helen. Vi satt i solen och jag åt vietnamesiska vårrullar och drack

Annons

bubble tea.

2

Sen köpte jag en bukett blommor. Fredagsbuketten som Lovely Life så fint inspirerar till att införskaffa varje vecka.

4

Det blev pioner och brudslöja. Och den har fått hedersplatsen i vardagsrummet. I gott sällskap med Jonna Franssons tavla ”Blomster”  och Up The Woodens Hills origamibollar.

5

Sen cyklade jag och simmade och var alldeles, alldeles ensam i några timmar. Det var underbart.

Fredagsbukett-av-Volang-Linda

Och nu ska jag äta pizza, dricka vin och sy kuddfodral vid köksbordet. Ja ni förstår kanske lyxen.

Hoppas ni får finaste kvällen!

translation

Today I’ve had the best day ever. I had lunch with a friend in the sun, bought me some flowers and then went swimming all by myself. Now I’m gonna enjoy my evening with pizza, wine and sewing at my kitchen table.

Happy Friday! 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar