Annons
Annons

Fredagsbukett av schersmin.

Dagens fredagsbukett består av några enkla kvistar av schersmin (ja jag fick googla stavningen haha) nedstuckna i en liten kristallvas. Plockade bakom en lekplats medan barnet sov i vagnen och jag hade en stund för mig själv.

bukett3

Nu står buketten på köksbordet och sprider sin alldeles ljuvliga doft i hela rummet. Och tapeten fick jag i julklapp och snart ska den få komma upp på väggen i köket. Testade lite i dag och tror att det kommer bli precis hur fint som helst.

bukett2

En sådan sak jag kan längta efter. Precis som att jag länge längtat efter en helt blank helg. Som nu är här.

b2

Trevlig helg på er!

translation

Happy Friday! My Friday bouqet consists of the cute flower mock orange which I picked beneath a playground today. It smells lovely and I never want it to wither. 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • Emilia Leide

    Men så fint!!!

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar