Annons
Annons

fredag jag är kär i dig.

Idag har jag en ledig och oplanerad dag för första gången på hur länge som helst. Behöver plugga en del men tänkte även att idag ska bli dagen då jag går och handlar lite hyacinter och pepparkakor och försiktigt börjar glänta och känna på julen 2011.

Annons

För er som inte känner mig så älskar jag julen. Och jag är en sån där som lyssnar på julmusik konstant från och med 1 advent och pyntar och bakar och håller på. Men jag gillar inte det här med att julen ska börja redan i oktober utan tycker att just precis den 1  advent är ett bra datum. Och eventuellt idag då, haha. Och förresten, fina bloggläsaren Anna skrev och frågade mig om Pinterest häromdan och sa att de var sega med att skicka ut inbjudan dit när man själv skickat en förfrågan om att bli medlem. Men vill ni ha en inbjudan så skriv ert namn och mailadress i kommentarsfältet så kan jag fixa en inbjudan till er. Jag har nämligen börjat bygga på en board där som heter Christmas och den tror jag inte ni vill missa… Ha en fin fredag! Lite senare idag kommer min fredagsfavorit.

I started a board on Pinterest called Christmas ‘cause I decided that today Christmas 2011 starts. At least for me. I love Christmas and I’ve been longing so much for it to begin again. Have a nice friday!

Foto: klicka på bilderna för att se källan.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

 • Fina bilder! Jag håller med dig, julen ska börja till advent, eller iaf inte mer än en vecka före så man kan göra fint TILL advent. Tidigare år har jag inte stått utan utan börjat redan i november och ibland tidigare. Nu har dock bestämt att istället verkligen njuta av hösten fram till advent.

  Angående ljusslingan så tyckte jag det största kruxet var att hitta bra material. Letade hur länge som helst efter en vanlig vit ljusslinga och köpte till sist en på rusta som jag faktiskt inte är helt helt hundra nöjd med, jag skulle velat ha en med varmare sken. Små tårtpapper hittade jag inte heller i någon butik (letade inte jättenoga dock) så jag beställde från etsy. Sen var det lätt. bara att skära ett kryss i mitten på alla papper s att de inte går sönder man trär igenom lampan 🙂 På några gick dock papperet sönder lite iaf och d ramlar det lätt av, så en idé kan vara att köpa många trtpapper så att man har över.

  • tack snälla! hittade faktiskt på Panduro och en slinga har jag sett på Granit så jag tror det kommer bli hur fint som helst. ska bli så kul att se hur det blir.

 • Så fint. Och jag längtar himlans mycket till advent. Till jul. Till alltihop. Puss.

  • ja det är nåt magiskt över alltihop. och det gillar man ju!

 • oh, jag vill jättegärna ha en inbjudan för jag väntar också…

 • Julen 2012!? Ska du hoppa över julen i år? ^^

  • alltså 2011 menar jag ju såklart! vet inte varför jag helt plötsligt trodde att det vår år 2012. läskigt. visar nog bara på att jag verkligen behövde en dag ledigt. men tack för du påminde mig, hihi.

 • Elina

  Jag vill också ha lite Adventsmys snart, men försöker hålla mig lite till! 🙂

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar