Annons
Annons

Från det ena till det andra.

Från 10 plusgrader, blommande träd, färgglada hus, tulpaner, cupcakes, tjusiga kristallkronor, taktapeter och röda sammetsgardiner till snö och det svenska mörkret. Trots att jag står fast vid mitt förra inlägg känns det, utan att överdriva, lite trist att komma hem.

Annons

Vill ju dela med mig av allt fint jag såg till er så här kommer 10 bilder från London som det såg ut i min telefon. (Se mer och fler här). Fotografier från min riktiga kamera kommer i veckan!

These are some of the pics from my Instagram feed of the London trip. I will show you more in the following week (from my real camera as well). It was a really, really good trip. I saw blooming trees, ate lovely cupcakes, took strolls in Notting Hill and also did some amazing shopping.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • Oj, det är alltså redan vår där? Nog visste jag att de var tidigare, när vi var där första veckan i maj förra året var det som juni här.. Men blommande träd i januari låter väldigt tidigt tycker jag. Det kanske varit en ovanligt mild vinter där med..

    • Nja, inte riktigt vår men varmare än här helt klart! Kändes som april typ. Och de där träden var nog ett undantag men det var hemskt fint i vilket fall.

  • Emily

    Ser härligt ut! Jag åker till London om två veckor och undrar om du skulle kunna skriva en liten guide och lista på dina favorit mat/fika/shoppingställen? Tycker att du har så bra smak och alla dina inspirationsbilder är så fina!

    • Tack snälla du för de fina orden! Det är en himla bra idé ju. Har tänkt på att jag skulle vilja göra lite reseguider så varför inte nu? Ska försöka hinna med att skriva en liten guide i veckan till dig/er.

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar