Annons
Annons

Första dagen i Paris; fruktmarknad, favoritcaféet och en ny butik

Det försvunna minneskortet är upphittat och allt är frid och fröjd igen. Och första lasset av Parisbilder kommer här!

p1

Första bilden från Paris. Jag och Chaplin på café och han får smaka på både mjölkskum och croissant.

Annons

Båda två till hans stora förtjusning.

p02

Bästa grejen = att köra vagnen själv. Han tröttnar aldrig.

p3

Första stoppet var en av mina favoritmarknader. Den ligger vid Place D’Aligne och består både av en loppmarknad och en fruktmarknad. Och det bästa med den är att den är öppen varje dag. Loppisen var inte lika bra som sist vi var här men då var det ju mitt i sommaren = mer liv och rörelse.

p05

Sen gick vi vidare mot några av våra bästa kvarter som ligger en bit ifrån Le Bastille.

p06

Där finns det massvis med mysiga butiker och caféer. Bland annat Les Fleurs som jag tipsat om på min instagram.

p04

Hittade också en nyöppnad butik med inredning och barnprylar.

p14

Ville köpa dem här till kompisbarnen Getrude och Majken. <3 Tyvärr var de lite dyra.

p16

Fick fin inspiration med mig hem i alla fall.

p13

Sen var det dags för lunch och vi slog oss ner på supermysiga Le pain quotidien

p12p10

Fick in en omelett och en enorm kopp kaffe. Bästa kaffet någonsin.

p11

Och bästa killen.

Sen strosade vi tillbaks till hotellet och på kvällen blev det asiatisk restaurang. Lille Chaplin sov så sött i vagnen medan föräldrarna skålade i vin och åt världsgod nudelsoppa. 

Och det var den dagen det! 

translation

Pictures from our first day in Paris! Please click the translation button for reading it in your language.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (1)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar