Annons
Annons

Förbereder för nyårsfest.

I morgon är det dags! Sista kvällen på 2012 ska firas av och 2013 ska firas in. Jag och min kille har bjudit in till nyårsfest i nya lägenheten och jag har gått loss och köpt honeycombs, glitter och guldtallrikar så det står härliga till.

Annons

Därför ser det ut lite såhär hemma hos oss just nu:

nyår, inspiration nyår, dukning nyår, nyår vintage, inspiration nyårsdukning, dukning hyacinter, dukning guld, bordsplacering nyår,

nyår, inspiration nyår, dukning nyår, nyår vintage, inspiration nyårsdukning, dukning hyacinter, dukning guld, bordsplacering nyår,

nyår, inspiration nyår, dukning nyår, nyår vintage, inspiration nyårsdukning, dukning hyacinter, dukning guld, bordsplacering nyår,

Jag visar mer i morgon hur det blev det hela och så ska jag även tipsa om en supergod dessert som jag själv tänkte bjuda på.

Och apropå nyår så är det även veckans tema i underbara Fabriken och därmed blir detta också mitt bidrag dit. Kolla in där och inspireras av alla duktiga bloggares fantasifulla och smakfulla dukningar och tips. Här hittar ni veckans tema Nyårsdukning i Fabriken.

Tomorrow it’s time! It’s New Year´s eve and I’m preparing for a party with honeycombs and golden plates. I’ll show you more then of how it all turned out.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • åh så fint det ser ut linda, hoppas ni får ett fantastiskt nyår!

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar