Annons
Annons

For the kids.

Jag började samla på bilder i en ny mapp på Pinterest (jag älskar verkligen

Annons

Pinterest haha). Den heter For the Kids och där tänker jag att inspiration som inte platsar i mappen Children’s rooms får vara. Som de här bedårande kläderna och accessoarerna från det italienska märket Minimu till exempel.

barnrum, inspiration barn, kläder till barn, fina kläder till barn, barnkläder italien, barnkläder Minimu, barnkläder unisex,

barnrum, inspiration barn, kläder till barn, fina kläder till barn, barnkläder italien, barnkläder Minimu, barnkläder unisex,

barnrum, inspiration barn, kläder till barn, fina kläder till barn, barnkläder italien, barnkläder Minimu, barnkläder unisex,

barnrum, inspiration barn, kläder till barn, fina kläder till barn, barnkläder italien, barnkläder Minimu, barnkläder unisex,

barnrum, inspiration barn, kläder till barn, fina kläder till barn, barnkläder italien, barnkläder Minimu, barnkläder unisex,

barnrum, inspiration barn, kläder till barn, fina kläder till barn, barnkläder italien, barnkläder Minimu, barnkläder unisex,

Jag gillar verkligen linne- och bomullstygerna, de neutrala färgerna och de söta, enkla modellerna. Tyvärr verkar de inte ha en webshop och inte heller några återförsäljare i Sverige. Men i bland (väldigt ofta till och med) räcker det med att titta och inspireras tycker jag. Eller vad säger ni? Här hittar ni hela min mapp med barninspiration.

I’ve created a new map on Pinterest called For the kids. It looks a little something like the pics above.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar