Annons
Annons

Följ mig!

Tänkte bara påminna er om att ni kan följa mig på en hel del olika ställen på det här härliga stället vi kallar internet.

Först och främst på

Annons

Bloglovin’, som är en av mina bästa appar i mobilen. Där kan man lägga in alla de bloggar man gillar bäst och få stenkoll på när det har kommit ett nytt inlägg. Här hittar ni Volang på Bloglovin.

För er som använder RSS hittar ni länken till Volang via RSS här.

Volang på Facebook tipsar jag om roliga tävlingar med inredningsfokus och postar när jag skrivit nya inlägg på bloggen. När jag anordnar tävlingar på bloggen är det också här jag lägger upp dem allra först.

Instagram uppdaterar jag från mitt every-day-life med allt vad det innebär. Kaffe ur blommiga koppar, spännande möten, stylingjobb, resor och lite sånt brukar dyka upp där. Även såklart vanliga frukostar, grå måndagar och blötsnö hamnar där. Men så länge man har ett filter på det hela känns det lite lättare.

Pinterest samlar jag alla mina inspirationsbilder i olika mappar. Som till exempel bakverk, barnrum, färgen mintgrön (min favvofärg), kök, tapeter med mera mera.

Och häromdan startade jag även en Volang-tumblr! Känns lite galet nu när jag sammanfattar allting så här men jag tycker ju att det är så himla kul. Och så tänker jag att man aldrig kan få för mycket av inspiration. I min tumblr samlar jag både egna och andras bilder och där ligger fokus på bilderna mer än på orden, som här på bloggen till exempel. Det bästa med tumblr tycker jag är att man kan få en överblick av alla bilder i ett collage som man blir alldeles lycklig av för att det är så tjusigt. Lite såhär:

Here is where you guys can follow me on other places than the blog. I hope you’ll like it!

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • teawiththemoon

    You have a new follower on tumblr and pinterest now. 😉

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar