Annons
Annons

Följ mig!

Det var länge sedan jag tipsade om alla ställen ni kan följa mig på så där ute i cyberspace så här kommer en lite uppdatering. Älskar ju alla dessa forum själv och letar hela tiden efter nya personer att följa och saker att inspireras av – så därför tänker jag att ett sådant här inlägg kan vara på sin plats.

Annons

Håll till godo med fina bilder och så hoppas jag ni klickar er vidare.

blog

Via Bloglovin hittar ni enkelt nya inlägg och läser dem också smidigt i te x mobilen eller på läsplatta. Det verkar dessvärre som att många av er som följer mig via Bloglovin har ”halkat ur” sedan juni månad började (av någon konstig anledning). Men följ gärna igen så blir jag glad!

Skärmavbild 2015-06-18 kl. 13.08.22

Skärmavbild 2015-06-18 kl. 13.08.41

I min Pinterest samlar jag allt ifrån bakverk som ser goda ut till tapeter jag älskar och barnkläder som jag tänker att Chaplin skulle vara bedårande i. Lite så. Är lätt beroende av Pinteresthär uppdateras det friskt i alla mappar.

volang-linda tumblr

volang-linda.tumblr.com samsas yviga buketter med modefotografier och bilder på parker jag vill besöka. Älskar tumblr för att det är så väldigt snyggt när alla bilder sitter ihop med varandra och skapar de vackraste av stämningar i sin kombination.

instagram volanglinda

Via Instagram (@volanglinda) visar jag upp glimtar från vardagen. Lite blandad kompott av jobb, mitt hem – och så bilder på lille Chaplin då och då så klart .

translation

You know that you can follow me on lots of different spaces in cyberspace right?

Via Bloglovin

Via Pinterest

Via Tumblr

Via Instagram

I hope to see you there as well!

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • Tack för uppdateringen! Inte fått koll på tumblr men skall ge det en chans igen. Fina bilder överallt:)

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar