Annons
Annons

Födelsedagsönskan.

Om lite mindre en månad fyller jag år. 30 år dessutom. Än så länge känner jag inte av någon ålderskris utan känner mig tvärtom ganska så nöjd med vad det här året gett mig. Möjligheten att klämma in både en bok, en butik och en bebis på mindre än tolv månader.

Annons

Det är få förunnat tror jag faktiskt. Så jag är väldigt tacksam.

Dessutom är det ju kul att fylla år eftersom man får fina paket. Har redan börjat skriva på önskelistan faktiskt. Bara för att det är så kul att lista fina saker. Där finns bland annat en av böckerna från en av mina favoritbloggar inom mat och bak What Katie Ate. Med underbara bilder, goda recept och fantastiask styling.

Tjusigt inte sant? Får mig att vilja ställa till med en höstfest i någon fin, gammal lokal och bjuda folk på varm äppelcider, maränger och chokladtårta.

Alla bilder är tagna av Katie Quinn Davies.

translation

The books by blogger, stylist and photographer Katie Quinn Davies seems too pretty to be true. Just look at these amazing pics! And since it’s my birthday in little less than a month I’m writing them up on my wish list. I think I will like them very, very much. 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • Linnéa Bergqvist

    Vilka underbara bilder! Blev väldigt sugen på att baka…. Får jag fråga, har du någon favorit blomdoft?

    //Linnéa

    http://www.thewildrose.se

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar