Annons
Annons

Födelsedag

I dag fyller jag år minsann! 32 sådana. Lite ovant känns det med den där siffan. Känner mig ju fortfarande precis som när jag var 27. Eller 25 haha. På ett ungefär i alla fall.

tårta

Har haft en jättefin dag.

Annons

Tog ledigt och hängde med David och Chaplin. Åt lyxiga våfflor till lunch på nyöppnade caféet Älskade Traditioner och strosade lite på Söder. Tack för alla fina grattis på min instagram förresten.

kaka

Nu ska jag bläddra i min nya födelsedagsbok, laga lite mat och kanske äta en bakelse till dessert. Hade jag haft tiden hade jag nog bakat mig en tårta som den på bilden. Men det får bli en annan gång. Men visst var den väl tjusig?

Bild från The Vanilla Bean Blog.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (11)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • Grattis i efterskott får man säga då!
    Lite nyfiken på vad det är för någon födelsedagsbok?

  • Grattis fina! Låter som en härlig dag! Kram!

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar