Annons
Annons

Födelsedag.

Hej vänner! Idag fyller jag år och har blivit fantastiskt fint firad nu på morgonen av min kille. Fått frukost på sängen och fina paket. Nu ska jag ut på stan och äta lunch med en vän, kanske köpa en klänning och så en stor bukett blommor att placera ut i lägenheten. Hoppas ni får en fin dag!

Annons

Today is my birthday! I will celebrate with buying myself a new dress, perhaps eating a cookie or two and to spend time with the ones I like the most. 

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • hipp hipp hurra för linda! hoppas att du får en fantastisk födelsedag idag, jag önskar dig champagne och bakelser! puss!

  • Roberta

    Grattis!!

  • Hurra! Har den äran på din stora dag, fina Linda! Hoppas du får en härlig dag, och champagne och bakelser tycker jag med. I högar! Kram!!

  • Cecilia Nilson

    Stort grattis på din dag! Fira ordentligt! Kram!

  • Grattis på födelsedagen! Har gått förbi butiken Volang några gånger på Lower East Side:)

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar