Annons
Annons

Fixa juldukningen i vintagestil.

I går gick jag upp tidigt och packade ihop saker som lingonris, röda nejlikor och stearinljus, innan jag hoppade in i en taxi. Jag var nämligen inbjuden att – ihop med mina vapendragare Emma och Lollo – göra en dukning på tema vintagejul i TV4:s nyhetsmorgon.

Annons

Här nedan kan ni se klippet. Hoppas ni blir inspirerade till att duka på nytt sätt med gamla saker efter att ha kikat på det!

Missa nu inte vårt tips att dricka kall, vit glögg med lingon eller tranbär i under julhelgen! Sjukt gott och en uppskattad fördrink på julkalaset.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • Emilia Leide

    Åh finaste vintagefabriken. Vad ni är fina och duktiga. Så kul att få se er på tv. Heja heja. Å god jul!

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar