Annons
Annons

Finfredag på Fågelbrohus

I dag har jag riktiga fredagskänslor minsann. Efter jobbet i dag slänger jag nämligen min weekendbag över axeln och tar bussen ut till Värmdö ihop med David och Chaplin. Sen lämnar vi över den lille till Davids föräldrar och fortsätter själva ut till

Annons

Fågelbro Hus.

Där ska vi vila upp oss, äta lyxig mat och sova ut. Fira att vi hållit ihop i 10 år och prata om framtiden. Bland annat. Det kommer bli hur bra som helst!

Fågelbrohus_3232

Grymma Isabelle Pedersen var där för något år sedan och ända sen jag såg bilderna hon tagit har jag velat åka dit.

Fågelbrohus_3241

Och nu blev det ju ett perfekt tillfälle.

Fågelbrohus_3263

Så fint.

Fågelbrohus_3282

Tack till Isabelle som tagit alla bilder och inspirerat så bra.

translation

Today I’m going on a mini vacation with my boyfriend to beautiful Fågelbro Hus outside of Stockholm. Me and my boyfriend will celebrate our 10 years anniversary with nice food and relaxation. I’m very much looking forward to it!

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (4)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • <3 <3 <3! Hoppas ni får det underbart!

  • IdaMagntorn

    Åh det låter helt fantastiskt Linda!! Kram

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar