Annons
Annons

Finfint hembesök av Lovely Life

I går hade jag finbesök hemma i vår lägenhet. Efter att jag lämnat Chaplin på förskolan så skyndande jag mig hem för att röja efter morgonens stök. Och precis när jag jag var klar ringde det på dörren. Pju.

lovey1

Utanför stod Amelia och Ulrika från Lovely Life som skulle göra hemsök hos mig.

lovely3

Så väldigt smickrande eftersom jag älskar precis allt de gör på Lovely Life (som ni säkert vet vid det här laget).

lovely2

 Resultatet kommer upp på sajten inom kort. Lovar att hojta när det är dags!

Den fina kannan som jag är alldeles kär i just nu köpte jag på Artilleriet Kitchen i Göteborg.

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar