Annons
Annons

Finfina stilleben från danska Casalinga

Via inredningsbloggen Decor8 fick jag upp ögonen för en ny bekantskap; danska Casalinga som gör underbart fint porslin. Dessutom har de den goda smaken att ta grymt fina produktbilder i form av vackra stilleben.

Annons

Precis i min smak.

Casalinga01

Casalinga

Casalinga

Casalinga

Casalinga06

Casalinga

Casalinga

I dag spenderar jag – precis som jag planerat – förmiddagen på café ensam med lunch och flera koppar kaffe och det är hur mysigt som helst. Uppskattar de här stunderna till tusen sen jag fick barn! Snart ska jag möta upp Lollo och så ska vi gå och klämma på Liberty-tyger ihop på Tygverket. Det blir fint det.

translation

Via the Decor8 blog I discovered a new acquaintance; Danish Casalinga doing wonderfully fine china. Moreover, they have the good taste to take cruel fine product images in the form of beautiful still life. Just my taste!

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar