Annons
Annons

”Fine Little Day – Idéer, återbruk och meningsfullt nonsens” av Elisabeth Dunker

Fantastiska Elisabeth Dunker – som står bakom superpopulära märket Fine

Annons

Little Day – släpper i veckan boken med det härliga namnet Fine Little Day – Idéer, återbruk och meningsfullt nonsensOch jag är – så klart – hur nyfiken som helst på den.

Skärmavbild 2014-10-22 kl. 22.45.40

Och att döma av dessa utdragsbilder kommer jag knappast bli besviken.

blaÌŠttporslin-01

hildagrahnat_DSC2170

aÌŠterbruk

I boken Fine Little Day kan man hitta ett hopplock av Elisabeths hemsläpade och ömt vårdade samlingar – grytlappar, porslin, gamla dukar och tips på hur man kan använda dem på nya sätt.

Ansiktsblad

Dessutom får man se bilder från hennes stuga i Småland och hennes studio i Göteborg. Och ni som läser Elisabeths blogg vet ni ju att den där stugan ser alldeles magisk ut.

Kan inte vänta tills jag har ett ex av den här boken i min hand. Jag tror att det kommer vara höstens bästa vitaminpiller – utan tvekan!

Alla bilder kommer ur boken Fine Little Day – Idéer, återbruk och meningsfullt nonsens och är tagna av Elisabeth Dunker.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (1)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • Finafina bloggen och finafina bilderna.!

  • Elisabeth / Fine Little Day

    Tack snälla för ditt inlägg Linda :)!

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar