Annons
Annons

Finaste pastellpostern från Un vélo.

Jag måste bara visa er den här fina postern som jag hittade på vintagebloppisen förrförra helgen.

e2

Det är Un vélo- Emelie som illustrerat och låt trycka upp det här pastelliga, sjukt söta printet. Tycker det påminner om gamla, fina sagoböcker för barn – och sånt gillar man ju.

Annons

emelie1

Som gjord för att ramas in och sedan förgylla en vägg i ett barnrum–  eller varför inte i ett kök?

Fin va?

translation

I just love this cute little poster from Un vélo- Emelie! Perfect for a children’s room. 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • Emilia Leide

    Sjukt fin! Kan man få tag på den någonstans? Håller verkligen med om att den hade suttit som ett smäck i (det framtida) barnrummet!

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar