Annons
Annons

Finaste papperspysslet till granen.

Jag måste bara tipsa er om att kolla in min nya kontorsgranne Emmys blogg Ennui. I dag lade hon upp ett av julens finaste

Annons

papperspyssel; små pappersbollar gjorda av gamla notpapper att hänga i granen. (Eller för att förgylla en helt vanlig kvist för den som inte har plats för gran – precis som Emmy gjort).

p2

p1

p3

Bara till att klippa, sy och hänga upp. Perfekt!

Inne hos Emmy hittar ni pysslet i sin helhet.

translation

Here’s a perfect DIY for the Christmas tree – created by lovely blogger Emmy. Beautiful paper balls made of vintage note papers. Beautiful, isn’t it? 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar