Annons
Annons

Finaste inspirationsmappen på Pinterest

Ramlade över en så väldigt tjusig mapp på Pinterest i dag – skapad av bloggaren French by Design och döpt till

Annons

Nature. Temat är helt enkelt naturen och i mappen trängs bilder på grönskande rum, vackra kransar och spirande frön.

nature1

nature2

nature3

nature10

nature7

nature4

nature8

nature5

nature6

Underbart inte sant?

translation

Such a beautiful board on Pinterest called Nature. By blogger French by Design.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (8)
PINNA (26)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar