Annons
Annons

Finast i veckan; instagramtips, en resa till Portugal och en hund som heter Maj

Det finaste som hände i bloggosfären i förra veckan var det här tycker jag:

f01

Hjartesmil tipsar om sina nya instagramfavoriter och jag har redan börjat följa dem allihop. Så bra tips!

f01

f002

f003

Bloggen 20 kvadrat tipsar om fina bilder som matstylisten Linda Lundgren gjort ihop med fotografen Roland Persson.

drömma-lotta

Drömma-Lotta har delat med sig av inspirerande behind the scenes-bilder från ett jobb hon gjort för Sandbergs. De lanserar nya tapeter framöver och det ser onekligen lovande ut. Kul!

beth kirby instagram

beth kirby instagram

beth kirby instagram

Och apropå instagram så har man den senaste veckan kunnat följa min favoritbloggare Beth KirbyLocal Milk när hon varit i Lissabon. Den ljuvliga stad som jag bloggade om så sent som i förra veckan efter att Daniel Faró varit där och dokumenterat. Hur underbara bilder som helst – så klart. Ni hittar ännu fler om ni följer @local milk.

tulum

Även SF Girl by Bay har varit på resande fot och delat med sig av bitar från vistelsen. Hon har besökt Tulum i Mexico – vilket ser ut lite som en dröm. Speciellt när man går runt och här hemma och huttrar med kofta på och jackan knäppt i mitten av maj. Tur då att man kan drömma sig bort lite!

bok1

Kinfolk Magazine tipsade i veckan om en ny kokbok som ser otroligt härlig ut. Den är skriven av Sarah Britton som i flera år drivit bloggen med samma namn som boken – My new roots. Boken innehåller över 100 växtbaserade och säsongsbetonade recept och ser helt klart bläddervänlig ut. Finns bland annat här.

vego

En annan kokbok jag är sugen på – men som inte finns att köpa än – är uppföljaren till Mera vego. Den ska heta Ännu mera vego och även denna gång är det eminenta Lisa Bjärbo och  Sara Ask som är upphovsmakare.

För övrigt ska jag, David och Chaplin samt några kompisar till oss hyra Lisas torp i sommar efter att hon lagt ut annonsen på sin blogg. Så himla kul det är med den här bloggvärlden i bland alltså!

Tillsammansaffisch Maj av Lisa Bengtsson

Och sist men inte minst släppte Lisa Bengtsson nyligen den senaste medlemmen i Tillsammans-familjen. Hon heter Maj och hur underbar som helst. Den här måste jag bara skaffa. Älskar den!

translation

Some of my favorites from last week. Click the translation button for reading it in your language. 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (3)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar