Annons
Annons

Finaste höstinspirationen hos Toast Lookbook

Som traditionen bjuder – jag är väl uppe i ett par år nu – så visar jag upp bilder ur den lookbook som engelska webbshopen Toast nyligen lagt upp. De har alltid så hög kvalitet på sina bilder och jag blir alltid lika inspirerad till den nya säsongen när jag ser dem.

Annons

Och speciellt mycket tycker jag om deras höstkollektioner. Den här är inget undantag.

toast1

toast2

toast6

Det är vackra sängkläder i linne.

toast10

toast4

toast13

toast9

toast12

Mysiga pyjamaser och fint porslin.

toast02

toast8

toast7

toast01

Och annat som får en att komma i stämning och tänka allt det där man så gärna vill tänka om hösten. Som de där långa middagarna med vännerna, de långsamma morgnarna vid frukostbordet och de mysiga kvällarna i nybäddade lakan och med en kopp te på sängkanten.

Alla bilder kommer från Toast Lookbook Oct/14.

translation

I just love the feeling that Toast Lookbook Oct/14 brings. That warm and cozy feeling of autumn and all the beautiful colors it brings with.  

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (2)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar