Annons
Annons

Fredagskänslor med koffertar och en roadtrip.

Idag har jag verkligen fredagskänslor! Bra sådana. I går var en ganska trist dag där jag var på dåligt humör och hade huvudvärk mest hela dagen men idag, efter att ha varit på möte med vår grymma pr-ansvarige på Norstedts och efter att ha fått en dos novembersol känner jag mig glad igen.

Tycker de här bilderna passar himla bra på den här dagen. Det är ett modejobb av Corrie Bond för Marie Claire. Passande nog heter det Two for the Road och även om det mest fokuserar på modet tycker jag det ger en härlig känsla av frihet och äventyr. Precis vad man (jag) behöver nu.
Annons

Bilder via Dustjacket.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar