Annons
Annons

Finast i veckan

Många bloggare (t ex Husligheter, Tant Johanna och Veronica) har ju ett stående inlägg varje fredag då de sammanfattar veckans nyheter och sådant de gillat extra mycket under dagarna som gått. Jag har länge varit sugen på att testa något liknande – fast på mitt sätt.

Annons

(Det är ju inte så kul om det bara blir en upprepning på andras uppdateringar – men jag ska försöka att skriva om sådant som inte så många andra gör). Tänker att det kommer att vara högt och lågt med sådant som fått mig att bli lite extra inspirerad, glad eller upprörd för all del. Sådant som kanske inte räcker till ett helt inlägg men likväl passar fint in här på Volang.

Jag kommer att kalla inläggen Finast i veckan och känner mig väldigt peppad på det! Hoppas ni kommer gilla.

lotta agaton instagram

lotta agaton instagram

lotta agaton

Stylisten Lotta Agaton är i Paris och har förgyllt veckan genom att uppdatera sin instagram (@lottaagaton) därifrån. Åh som jag längtar dit nu! Parissensommaren verkar vara något av det ljuvligaste.

bathroom

Den här ljuvliga bilden scrollade jag förbi på Pinterest en dag. Hur fint? Tänk den lyckligt lottade som får spendera tid i det här ljuvliga badrummet. (Bilden kommer från Remodelista).

lovisa burfitt barncancerfonden

Veckans viktigaste nyhet är Barncancerfondens samarbete med Lovisa Burfitt. Den fina postern som Lovisa gjort säljs alltså till förmån för Barncancerfonden och pengarna går till deras arbete för att bekämpa cancer. Postern kostar 990 kr och säljs i en begränsad upplaga. Har man inte möjlighet att köpa postern kan man istället skänka 50 kr genom att smsa HOPP till 72900. Varje krona hjälper ju i sådana här sammanhang!

fre6

mini

fre9

För några dagar sedan lanserades den helt underbara sajten Think Organic som jag verkligen vill tipsa er om. Det är Ulrika, Terese, Lotta och Desireé som startat sajten där de vill inspirera till att leva mer miljövänligt, för vår, barnens och miljöns skull. Med Think Organic vill de inspirera och utmana till en bättre livsstil på ett sätt där de blandar fakta med inspiration. Känns ju helt rätt i tiden och som ett fantastiskt initiativ. Heja er!

Önskar er en fin fredag!

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (3)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar